Βράβευση της ομάδας Εφήβων της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού, για τις επιτυχίες της στο Πρωτάθλημα Εφήβων Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑ 2015-16

WP_20160521_16_24_52_Pro__highresTο Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Ψυχικού και στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, η ομάδα της Α.Ε.Ψυχικού νίκησε άνευ αγώνος και με σκορ 20-0 τη φιλοξενούμενη ομάδα του Φίλλιπου Βέροιας, διότι αυτή δεν προσήλθε στο γήπεδο.
Μετά το κλείσιμο του Φύλλου Αγώνα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε.Ψ απένειμαν μετάλλια στον προπονητή και στους αθλητές της εφηβικής ομάδας του Σωματείου για την εξαιρετική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα Εφήβων Β’ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α., όπου και βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία αλλά στάθηκε άτυχη στον τελικό ανόδου καθώς ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα με 65-63 από την ομάδα του Α.Σ.Κ Τριπλή Κορώνα!
Η εφηβική μας ομάδα ξεκίνησε την φετινή χρονιά λαμβάνοντας μέρος στον 3ο ‘Όμιλο της Β’ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α, όπου τερμάτισε στην 1η θέση με απολογισμό 13 νίκες και 3 ήττες και προκρίθηκε στη Β’ φάση του πρωταθλήματος !

Εκεί σε αγώνες νοκ άουτ αντιμετώπισε αρχικά την ομάδα της Εστίας Φιλίας την οποία συνέτριψε με σκορ 71-41 και στη συνέχεια επικράτησε και της ομάδας του Αγίου Νικολάου Παλλήνης με σκορ 72-68, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην τελική φάση και διεκδικώντας την άνοδο στην Α’ κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα της Τριπλής Κορώνας !

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου ΄΄Χρ. Αγγουράκης΄΄, η εφηβική μας ομάδα αν και βρέθηκε 2 φορές πίσω στο σκορ με 7 πόντους κατάφερε να “γυρίσει” το παιχνίδι και είχε την ευκαιρία να φτάσει στην νίκη, αλλά στάθηκε άτυχη καθώς αστόχησε σε 2 διαδοχικά σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα !

Ανεξαρτήτως της ήττας αυτής, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή της εφηβικής μας ομάδας μας κ. Γιώργο Καρακώστα (ο οποίος αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου και της ανδρικής ομάδας), για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν φέτος!

Η εφηβική μας ομάδα αγωνίστηκε με τους παρακάτω αθλητές: Χρυσός Λευτέρης, Γκάτζο Τζόι ,Βλαδίτσης Γρηγόρης, Παπαθεοδώρου ΧρήΣτος, Μερτζάνης Σταύρος, Αρμπελιας Στέλιος,Μόσχος Κίμων, Κόττας Λεωνίδας,Τσιμής Στέφανος , Λιάγκας Νίκος, Γαλέρος Φώτης, Παπαλαμπίδης Φοίβος, Πουλάκης Αγγελος, Τάκας Νίκος , Σακελλαρίου Άλκης, Ξένος Γιάννης.